Aydın’da tercih tırı gençlere yol gösteriyor
- 6 / 1
Aydın Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençlerin yanında yerini aldı. Kent Meydanı'nda kurulan ‘Tercih Tırı’, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından hizmet vermeye başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerin üniversite tercihlerinde destek almak için tercih tırına ilgisi büyük oldu.
- 6 / 2
Büyükşehir Belediyesi'nin uzman rehber eğitmenleri, öğrencilere üniversite, bölüm ve şehir tercihlerinde yol gösteriyor. Aldıkları puanlara göre en doğru tercih listesini oluşturma imkanı bulan gençler, tercih tırını önemli bir yol gösterici olarak görüyor. 11 Ağustos'a kadar her gün 17.00-22.00 saatleri arasında açık olacak tırda, danışmanlık hizmeti tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.
- 6 / 3
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gençleri tercih tırına davet ederek, 'Gençlerimizin hayatlarına yön verecek üniversite tercih sürecinde de yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin hayallerine dokunan projeler üretmeye, hayatlarının her adımında yanlarında olmaya devam edeceğiz' dedi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu








