Düzenleme : 22 Temmuz 2025 15:34
Aydın'da korkunç olay: İtfaiye eri eşini ve çocuklarını öldürdü, cenazesi gizlice defnedildi

Aydın'da itfaiye eri Turgay Ahmet Gezgin'in eşini ve iki çocuğunu yangın çıkararak öldürdüğü, daha sonra da cezaevinde ölü bulunmasının ardından cenazesinin gizlice defnedildiği ortaya çıktı.Aydın'da korkunç olay: İtfaiye eri eşini ve çocuklarını öldürdü, cenazesi gizlice defnedildi
Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, itfaiye eri Turgay Ahmet Gezgin, eşini ve iki çocuğunu yangın çıkararak öldürdü. Olay, 18 Mart 2025 tarihinde Yeşil Mahalle'deki evlerinde meydana geldi. Yangın sonucu Fatma Gezgin (34), Toprak Ege Gezgin (4) ve Muzaffer Deniz Gezgin (11) hayatını kaybetti.

Şüpheli Yangın ve Gizli Detaylar
Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemede, yangının şüpheli olduğu ve Turgay Gezgin'in olaydan önce eve girip çıktığı tespit edildi. Ayrıca, Fatma Gezgin'in telefonundaki mesajlar ve diğer verilerin silindiği de ortaya çıktı. Bu bulgular, soruşturmanın derinleşmesine ve şüphelinin yakalanmasına neden oldu.

Tutuklama ve Gizli Defin
İki aylık bir soruşturma sonucu Turgay Gezgin ve olaydan 10 gün sonra nişanlandığı öğrenilen sevgilisi F.T. yakalandı. Gezgin tutuklanırken, F.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha sonra Adana Kapalı Cezaevi'nde ölü bulunan Gezgin'in kendi hayatına son verdiği açıklandı. Ancak, Gezgin'in cenazesi, kamuoyunun tepkisinden korkulduğu için ailesi tarafından gizlice Yenipazar ilçesinde defnedildi. Mezar taşında sadece doğum ve ölüm tarihi bulunuyor. Bu durum, kamuoyunda büyük bir infial yarattı ve soruşturmanın daha da dikkatli yürütülmesini gerektiriyor.

Adaletin Tecellisi İçin Mücadele
Bu olay, Ege Bölgesi'nde yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekerken, adaletin tecellisi için mücadele etme gereğini vurguluyor. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması, toplumun güvenliği için son derece önemlidir. Aynı zamanda, çocukların ve kadınların korunması için daha kapsamlı önlemlerin alınması gerekliliğini de ortaya koyuyor.




- 20:31ManisaKart'a yeni işlem noktası: Vatandaşlar artık daha rahat!
- 20:21Dicle'de 3 ayda yapılan asayiş denetimleri dikkat çekiyor
- 20:12Bilecik'te tehlikeli anlar: Motosiklet tarlaya uçtu, sürücü yaralandı
- 20:02Söke'de gıda denetimleri hız kesmeden devam ediyor
- 19:53Ters Yönden Gelen Sürücü Kavşakta Panik Yarattı, O Anlar Kamerada!



