Aydın'da kadın kooperatiflerine destek: Eğitim programı düzenlendi

Kadın kooperatiflerinin güçlenmesi için Aydın'da düzenlenen eğitim programında girişimcilik becerileri geliştirilmesi hedefleniyor.Aydın'da kadın kooperatiflerine destek: Eğitim programı düzenlendi
Aydın'da kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi amacıyla önemli bir eğitim faaliyeti gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, kooperatiflerin kurumsal ve ekonomik kapasiteleri artırılacak. Bu kapsamda, kadınların ekonomik hayata daha etkin katılımları teşvik ediliyor.

KOOPERATİFLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ HEDEFİ
Eğitim programı, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Aydın Ticaret Odası'nda düzenlendi. 'Sürdürülebilir Kooperatif Eğitimi, İnteraktif Eğitim ve Kadın Girişimcilerine Yönelik Fon ve Hibe Destekleri' konularında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitimde, kadın kooperatiflerinin sürdürülebilirliğini sağlamak ve girişimcilik becerilerini geliştirmek için önemli bilgiler paylaşıldı.

İLGİLİ KURUMLARIN KATILIMI
Eğitim programına, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Aynur Serbes, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Yakup Ezber ve diğer ilgili kurum personelleri katılım sağladı. Bu tür etkinlikler, kadınların kooperatifler aracılığıyla ekonomik hayata katılımlarını artırmayı hedefliyor.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




