ASAYİŞ
Yayınlanma : 29 Aralık 2025 18:06
Aydın'da jandarma denetimlerinde 232 kişi yakalandı

Aydın'da jandarma ekipleri, bir haftalık denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 232 kişiyi yakaladı ve narkotik suçlarla ilgili 16 şüpheli hakkında işlem başlattı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 22-28 Aralık 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği geniş kapsamlı denetimlerde 232 kişiyi yakaladı.
DENETİMLER DEVAM EDİYOR
Jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla Aydın genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 7 bin 338 kilometrekarelik bir alanda 2 bin 819 personel ile görev yapan ekipler, 200 uygulama noktasında denetim gerçekleştirdi. Bu denetimlerde 69 bin 312 şahıs sorgulandı.
NARKOTİK SUÇLA MÜCADELE
Ayrıca, narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 12 ayrı olay gerçekleşti. Bu olaylarla ilgili olarak 16 şüpheli hakkında işlem yapıldı ve yürütülen adli süreç sonucunda 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!





