Aydın'da bir haftada 130 aranan şahıs yakalandı

Aydın'da emniyet güçleri, bir haftada aranan 130 şahsı yakalayarak suçlarla mücadele çalışmalarını sürdürdü. 57 kişi tutuklandı, birçok suç aydınlatıldı.
Aydın’da emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda bir haftada, çeşitli suçlardan aranan 130 şahıs yakalandı.
ARAMALAR VE TUTUKLAMALAR
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20-26 Nisan 2026 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanması için kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu süreçte toplamda 29 bin 117 şahıs sorgulandı ve bu sorgulamalar neticesinde 130 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Bu şahıslardan 57'si tutuklandı.
SUÇLARLA MÜCADELE VE ELE GEÇİRİLENLER
Yapılan çalışmalar sonucunda 27 hırsızlık olayı aydınlatıldı. Siber suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında ise 45 şahsa adli işlem yapıldı. Ayrıca, yapılan aramalarda 824 gram uyuşturucu madde, 92 bin 179 adet sentetik ecza, 2 tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği/pompalı tüfek ve 63 fişek ele geçirildi. Trafik kontrollerinde ise 25 bin 293 araç ve motosiklet sorgulanarak, kurallara uymayan 190 araç trafikten men edildi ve 5 bin 261 sürücüye cezai işlem uygulandı.
- 04:02Kenya'dan küresel otomotiv devlerine meydan okuma: Gençlerin atık filtre sistemi araçları baştan yaratacak!
- 03:52Şiddet olayları sonrası Kuzey İrlanda'da toplu yağma ve kundaklama yaşandı
- 03:41Kahire'nin Kalbinde ŞOK Keşif: Kumların Arasından Devasa Bir Tarihi Cami Çıktı!
- 03:31Hürmüz'ün yeniden açılması OPEC için büyük bir tehdit oluşturuyor
- 03:21Dağın zirvesindeki 'dünyanın en eski piramidi' iddiası çürüdü: Bilim dünyası 'yok öyle bir şey' dedi





