POLİTİKA
Yayınlanma : 18 Ekim 2025 16:23
Düzenleme : 18 Ekim 2025 16:26

Ayaydın: “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Muğla’nın Sorunlarını Arz Ettim”

Ayaydın: “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Muğla’nın Sorunlarını Arz Ettim”
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul edilen Prof. Dr. Aydın Ayaydın, hem sağlık süreciyle ilgili destekleri için teşekkür etti hem de Muğla’nın öncelikli sorunlarını aktardı.

Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yapan Ayaydın, Cumhurbaşkanına hem teşekkürlerini iletti hem de Muğla’nın önemli gündem başlıklarını değerlendirdiklerini belirtti.

teknik yapı

 

Paylaşımında, geçirdiği bypass ameliyatı sürecinde kendisine gösterilen yakın ilgi ve destek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını arz ettiğini ifade eden Ayaydın, “Görüşmemiz vesilesiyle, Muğla’mızın önemli meseleleri hakkında da kapsamlı bir istişare gerçekleştirme fırsatı bulduk” dedi.

 

Ayaydın, Fethiye Körfezi’ndeki çekek yerinin Karaot bölgesine taşınma projesinde yaşanan idari sorunları ve mevcut durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardığını belirtti. Ayrıca, Bodrum ve Menteşe’nin uzun vadeli su ihtiyacına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’nin kayıtsız kaldıklarını, çözüm için proje geliştirmediklerini ifade ettim. DSİ tarafından yürütülen Sandras Barajı ve Bodrum Barajı projelerimizin önemini Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Muğla’nın sorunlarına gösterdiği yakın ilgi ve çözüm odaklı yaklaşım için teşekkür eden Prof. Dr. Ayaydın, açıklamasını “Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadeleriyle tamamladı.