Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor!

15 yaşındaki Elif Esmira Özdirim, Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti ve olimpiyat hedefini açıkladı.Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor!
İzmir Konak Radikal Anadolu Lisesi'nin 9’uncu sınıf öğrencisi Elif Esmira Özdirim, Yunanistan'da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda 59 kiloda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ ZORLU MÜCADELE
Henüz 15 yaşında olan genç sporcu, katıldığı zorlu turnuvada, çıktığı dört maçın tamamını kazanarak Avrupa şampiyonu oldu. Elif Esmira Özdirim, bu başarısıyla birlikte olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etme hedefini de belirtti. Öğrencisi olduğu Radikal Konak Anadolu Lisesi'nde düzenlenen ödül töreninde, Okul Müdürü ve diğer yöneticiler tarafından tebrik edildi.

DESTEK BÜYÜK, HEDEFLER DAHA BÜYÜK
Radikal Konak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Müge Çakır, Elif Esmira'nın başarısından dolayı gurur duyduklarını belirterek, okulun öğrenciye sağladığı destekleri vurguladı. Elif Esmira Özdirim, 5 yıldır tekvando yapıp, antrenörleri ve öğretmenlerinin desteğiyle büyük hedeflerine ulaşmak için çalıştığını ifade etti. Şampiyon sporcu, gözünü olimpiyatlarda madalya kazanma hedefine diktiğini belirtti.
- 03:01Hollanda'da şaşırtan tarım yöntemi: Yüzüstü yatarak para kazanıyorlar!
- 02:51Mısır'da keşfedilen fosil, primat evrimini yeniden tanımlıyor
- 02:41Hayalet köyde yaşam: Ölenler için değil, kalanlar için bebekler dikiliyor
- 02:31Kocaeli'de doğal gaz kokusu paniği: Yangın ve gaz kaçağı peş peşe geldi
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!




