Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor!

  • 6 / 1 Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor! 0

    İzmir Konak Radikal Anadolu Lisesi'nin 9’uncu sınıf öğrencisi Elif Esmira Özdirim, Yunanistan'da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda 59 kiloda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

  • 6 / 2 Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor! 1

    Henüz 15 yaşında olan genç sporcu, katıldığı zorlu turnuvada, çıktığı dört maçın tamamını kazanarak Avrupa şampiyonu oldu. Elif Esmira Özdirim, bu başarısıyla birlikte olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etme hedefini de belirtti. Öğrencisi olduğu Radikal Konak Anadolu Lisesi'nde düzenlenen ödül töreninde, Okul Müdürü ve diğer yöneticiler tarafından tebrik edildi.

  • 6 / 3 Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor! 2

    Radikal Konak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Müge Çakır, Elif Esmira'nın başarısından dolayı gurur duyduklarını belirterek, okulun öğrenciye sağladığı destekleri vurguladı. Elif Esmira Özdirim, 5 yıldır tekvando yapıp, antrenörleri ve öğretmenlerinin desteğiyle büyük hedeflerine ulaşmak için çalıştığını ifade etti. Şampiyon sporcu, gözünü olimpiyatlarda madalya kazanma hedefine diktiğini belirtti.

  • 6 / 4 Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor! 3

  • 6 / 5 Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor! 4

  • 6 / 6 Avrupa şampiyonu 15 yaşındaki Elif Esmira, olimpiyat hedefliyor! 5