Avrupa sahnesinde nefes kesen başlangıç: Fenerbahçe, Plzen karşısında ilk dakikalarda dengeleri bozmadı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Viktoria Plzen deplasmanında ilk dakikalar beraberlikle geçildi. Sarı-lacivertliler, gruptaki 3 puanını artırmak için sahada.
UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Fenerbahçe, 4. haftada deplasmanda Çekya temsilcisi Viktoria Plzen ile karşı karşıya geldi. Hollandalı hakem Allard Lindhout'un yönettiği müsabaka, TSİ 23.00'te Mesta Stadı'nda start aldı ve ilk dakikalar beraberlikle geçildi.
FENERBAHÇE'NIN GRUP YOLCULUĞU
Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'ne deplasmanda Dinamo Zagreb'e karşı aldığı 3-1'lik mağlubiyetle başlamıştı. Ardından evinde Nice ve Stuttgart'ı mağlup ederek önemli bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, bu zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılarak puanını 9'a çıkarmayı hedefliyor.
SAHADAKİ KADROLAR VE BEKLENTİLER
Karşılaşmanın kadroları şu şekilde: Viktoria Plzen: Jedlicka, Paluska, Dweh, Jemelka, Valenta, Cerv, Memic, Souare, Ladra, Adu, Durosinimi. Fenerbahçe: Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown, Alvarez, İsmail, Oğuz, Szymanski, Talisca, En Nesyri. Ligdeki formunu Avrupa'ya taşımak isteyen Fenerbahçe, bu deplasmandan alacağı olası bir galibiyetle gruptaki iddiasını güçlendirmeyi amaçlıyor.





