Arpaçay'da köy yatırımları masaya yatırıldı: Muhtarlar taleplerini iletti

Arpaçay'da KÖYDES 2025 yılı toplantısı yapıldı, 2026 yatırım planları görüşüldü ve muhtarlar taleplerini iletti.Arpaçay'da köy yatırımları masaya yatırıldı: Muhtarlar taleplerini iletti
Kars'ın Arpaçay ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) 2025 Yılı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam ve Birlik Başkanı Muhammed Burak Akköz başkanlık etti.

TOPLANTI PROTOKOLÜ İLE BAŞLADI
KÖYDES toplantısı, açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla resmi olarak başladı. Birlik Müdürü tarafından 2025 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı.

GELECEK YILIN PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda 2026 Yılı Yatırım planı ve çalışma programı ile 2026 Yılı Bütçesi detaylı şekilde ele alındı. Kaymakam ve Birlik Başkanı Muhammed Burak Akköz, köy muhtarlarına söz vererek onların taleplerini, dileklerini ve temennilerini dinledi.

YATIRIMLARA SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI
Toplantıda muhtarlardan KÖYDES kapsamında gerçekleştirilen yatırımlara sahip çıkmaları istendi. Yapılan tüm değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından toplantı sona erdi.
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor




