YAŞAM
Yayınlanma : 13 Şubat 2026 14:17

ANTGİAD'da strateji ve vizyon buluşması yapıldı

ANTGİAD'da strateji ve vizyon buluşması yapıldı
ANTGİAD, Şubat ayı Genişletilmiş Üye Toplantısı'nda küresel belirsizlikler ve kurumsal yönetim stratejileri üzerine tartıştı.
ANTGİAD'da strateji ve vizyon buluşması yapıldı

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), Şubat ayı Genişletilmiş Üye Toplantısı’nı geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

teknik yapı

TOPLANTIDA GÜNDEM BELİRSİZLİKLER

Toplantıya iş dünyasının temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Küresel belirsizlikler, kurumsal yönetim, risk yönetimi ve şirketlerin geleceğe hazırlanma stratejileri gibi konular ele alındı. ANTGİAD Genel Sekreteri Av. Neslihan Yalçın, derneğin son bir ayda yaptığı faaliyetleri paylaşarak, akademiden ekonomiye kadar geniş bir alanda aktif olduklarını vurguladı.

STRATEJİK MESAJLAR VERİLDİ

ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş, açılış konuşmasında küresel dönüşüm sürecine dikkat çekerek, iş dünyasına stratejik mesajlar verdi. Yavaş, belirsizlikten korkmak yerine buna hazırlıklı olmak gerektiğini ifade etti. Ayrıca, bölgesel gelişmelerin iş gücü piyasasına olan etkilerine vurgu yaptı. İş dünyasının bu yeni dönemde veri, analiz ve stratejik akılla hareket etmesi gerektiğini belirten Yavaş, belirsizliklerin doğru yönetilmesinin önemini anlattı. Konuk konuşmacı Dr. Tamer Saka ise kurumsal yönetimin sürdürülebilirlikteki rolünü değerlendirerek, belirsizlik dönemlerinde güçlü yönetişim yapılarına sahip olmanın önemine değindi.