ANTGİAD'da strateji ve vizyon buluşması yapıldı
- 5 / 1
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), Şubat ayı Genişletilmiş Üye Toplantısı’nı geniş bir katılımla gerçekleştirdi.
- 5 / 2
Toplantıya iş dünyasının temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Küresel belirsizlikler, kurumsal yönetim, risk yönetimi ve şirketlerin geleceğe hazırlanma stratejileri gibi konular ele alındı. ANTGİAD Genel Sekreteri Av. Neslihan Yalçın, derneğin son bir ayda yaptığı faaliyetleri paylaşarak, akademiden ekonomiye kadar geniş bir alanda aktif olduklarını vurguladı.
- 5 / 3
ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş, açılış konuşmasında küresel dönüşüm sürecine dikkat çekerek, iş dünyasına stratejik mesajlar verdi. Yavaş, belirsizlikten korkmak yerine buna hazırlıklı olmak gerektiğini ifade etti. Ayrıca, bölgesel gelişmelerin iş gücü piyasasına olan etkilerine vurgu yaptı. İş dünyasının bu yeni dönemde veri, analiz ve stratejik akılla hareket etmesi gerektiğini belirten Yavaş, belirsizliklerin doğru yönetilmesinin önemini anlattı. Konuk konuşmacı Dr. Tamer Saka ise kurumsal yönetimin sürdürülebilirlikteki rolünü değerlendirerek, belirsizlik dönemlerinde güçlü yönetişim yapılarına sahip olmanın önemine değindi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu










