Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan'ın görevden alınması: Kariyeri merak konusu oldu

Görevden alınan Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan'ın 1994 Polis Akademisi mezuniyetinden sonra Ankara'da başlayıp, Emniyet Genel Müdürlüğü, Siirt ve Ankara'da çeşitli görevler üstlendiği, 2016-2021 yılları arasında Tanık Koruma Daire Başkanı, 2021-2024.
Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan'ın görevden alınmasının ardından, başarılı kariyeri merak konusu oldu. 1994 yılında Polis Akademisi'nden Komiser Yardımcısı rütbesiyle mezun olan Arslan, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nde meslek hayatına başladı.
POLİS AKADEMİSİ VE İLK GÖREV
Ankara'daki ilk görevinden sonra, Arslan'ın kariyeri Emniyet Genel Müdürlüğü, Siirt ve Ankara'da çeşitli görevleri kapsadı. Uzun yıllar boyunca emniyet teşkilatında önemli sorumluluklar üstlendi.
YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ
2016-2021 yılları arasında Tanık Koruma Daire Başkanı olarak görev yapan Arslan, daha sonra 2021-2024 yılları arasında Kuzey Makedonya'nın Üsküp Büyükelçiliği'nde İçişleri Müşaviri olarak çalıştı. 16 Ağustos 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Antalya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Arslan, Sivas doğumlu olup evli ve üç çocuk babasıdır.
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!
- 12:56Altekma, İstanbul Gençlik ile rövanş için sahaya çıkıyor
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!
- 12:37İzmir'de kentsel dönüşüm mağdurları, CHP yönetimini protesto etti
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi




