Antalya'da motosiklet kazası: 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki Serhat Yazar hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve soruşturma devam ediyor.Antalya'da motosiklet kazası: 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında 19 yaşındaki bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, Belek turizm yolunda, bir otomobilin 'U' dönüşü yapması sonucu yaşandı.

TRAFİK KAZASI ANBEAN KAYDEDİLDİ
Kaza anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 42 AZC 997 plakalı motosikleti kullanan Serhat Yazar'ın (19), B YN 993 plakalı otomobille çarpışması ve yere savrulması net bir şekilde görülüyor. Olay yerine gelen 112 sağlık ve polis ekipleri, Yazar'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

SAVCILIĞIN İNCELEMESİ SONRASI MORGA KALDIRILDI
Yazar'ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından hastane morguna, daha sonra otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kazaya karışan 50 yaşındaki otomobil sürücüsü Niyazi Kellegöz'ün ifadesi alındı ve kazayla ilgili incelemeler sürüyor.
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!
- 12:56Altekma, İstanbul Gençlik ile rövanş için sahaya çıkıyor
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!



