ASAYİŞ
Yayınlanma : 01 Aralık 2025 09:38

Antalya'da mahalle muhtarı kumar oynatırken yakalandı

Antalya'da mahalle muhtarı kumar oynatırken yakalandı
Antalya'da yapılan kumar denetimlerinde mahalle muhtarı kumar oynatırken yakalandı; toplamda 88 bin TL'yi aşan ceza kesildi.

Antalya'da JASAT ekipleri, kumar ile mücadele çalışmaları kapsamında dikkat çekici bir operasyona imza attı. Hacıobası Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede yapılan denetimlerde, mahalle muhtarı ve kahvehanenin çalışanı kumar oynanması için yer sağlamak suçundan yakalandı.

teknik yapı

KUMAR YERİ SAĞLAMA SUÇU

Yapılan kontrollerde, kahvehanede kumar oynayan 7 kişi tespit edildi. Bu kişilere, Kabahatler Kanunu kapsamında toplamda 64 bin 729 TL para cezası kesildi. Ayrıca, kumar oynatıldığı ortaya çıkan muhtar A.S. ve kahvehane çalışanı A.K. hakkında adli işlem başlatıldı.

CEZALAR TOPLAMDA 88 BİN TL'Yİ AŞTI

Jandarma ekipleri, yapılan denetimlerde 7 bin 375 TL, 100 euro ve çeşitli kumar malzemeleri ele geçirirken, kumar oynatılması ile ilgili toplamda 88 bin 890 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi. Bu olay, Antalya'da kumar ile mücadelenin ne denli kararlı bir şekilde sürdüğünü gözler önüne serdi.