Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, yunus ekiplerinin trafik uygulamasını fark eden bir sürücü, polisin 'dur' ihtarına uymayarak aracı ekiplerin üzerine sürdü ve kaçmaya başladı. Nefes kesen bir kovalamacanın ardından araç durduruldu ve içindeki üç şüpheli yakalandı.

PANİKLE POLİSİN ÜZERİNE SÜRDÜ
Sürücü B.D., uygulama noktasını görünce paniğe kapılarak hızla gaza bastı ve aracı polis ekiplerinin üzerine sürdü. Bu hareket, kısa süreli bir paniğe neden oldu. Ekipler, kaçan aracın peşine düşerek Yıldırım ilçesindeki Beyazıt Caddesi'nde durdurmayı başardı.

ALKOLSÜZ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Yakalanan sürücüye basın mensupları neden kaçtığını sorduğunda, 'Panik yaptım, kaçtım' yanıtını verdi. Kendini savunmak için alkol aldığını söylemesine rağmen, yapılan alkol testinde 0 promil çıktı ve alkolsüz olduğu anlaşıldı. Sürücüye trafiği tehlikeye düşürmek ve 'dur' ikazına uymamak gibi suçlardan cezai işlem uygulandı.

İNCELEME DEVAM EDİYOR
Sürücü B.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve hakkında işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma ve incelemeler sürüyor, yetkililer detayları araştırıyor.







