Aksaray'da yaşlı adamın fırında unuttuğu kek, evini kül etti

Aksaray'da 72 yaşındaki Abdullah M.'nin fırında unuttuğu kek, Ereğlikapı Mahallesi'ndeki evinde yangına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, apartman sakinleri tahliye edildi ve olayla ilgili polis incelemesi başlatıldı.Aksaray'da yaşlı adamın fırında unuttuğu kek, evini kül etti
Aksaray'ın Ereğlikapı Mahallesi'nde yaşlı bir adamın fırında unuttuğu kek, evinin kül olmasına neden oldu. 72 yaşındaki Abdullah M.'ye ait 5 katlı Kutlu Apartmanı'nın giriş katındaki ikamette meydana gelen olayda, yaşlı adam kek yapmak için mutfağa girdi, keki fırına koyduktan sonra dışarı çıktı ve keki unuttu. Bir süre sonra fırında unutulan kek yandı ve yangın daireye yayıldı.

YANGIN APARTMANI SARDI
Yangın, apartmanı dumanlar altında bırakırken, apartman sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, evde kimsenin olmaması nedeniyle önce apartmanı tahliye etti. Ardından itfaiye ekipleri, kapıyı kırarak eve girdi ve yangını kısa sürede söndürdü. Mahalle sakinleri rahat bir nefes alırken, fırında yanan kek kalıbı da ekiplerce dışarı çıkarıldı.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI
Şans eseri kimsenin etkilenmediği olayla ilgili olarak polis ekiplerince inceleme başlatıldı. Yangın, Şehit Polis Şükrü Koçak Caddesi üzerinde yer alan apartmanda meydana geldi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, yangının fırında unutulan kekten kaynaklandığı tespit edildi.
- 14:02Çin'den akıl almaz mühendislik: Denizin 113 metre altından dev su hattı!
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı




