AK Partili heyetten kadınlara 8 Mart sürprizi: Karanfillerle kutlama

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı. Milletvekili Mustafa Alkayış, kadınların toplumdaki önemini vurguladı.
AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen program kapsamında, AK Partili bir heyet kadınların bu özel gününü kutladı.

Kadınların günleri tek tek kutlandı
Etkinliğe, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, İl Başkanı Ekrem Çadır, Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ve teşkilat mensupları katıldı. Heyet, kadınların Kadınlar Günü'nü birebir kutlayarak onlara karanfiller takdim etti.

Toplumdaki kadının yeri vurgulandı
Milletvekili Mustafa Alkayış, etkinlikte yaptığı konuşmada kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekti. Alkayış, "Kadınlarımız aileyi kuşatan merhameti, nesilleri yetiştiren sabrı ve emeğiyle hayatı güzelleştiren en büyük güçtür. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle pazar esnafımız ve kadın vatandaşlarımıza karanfil takdim etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Kadınlarımıza her zaman saygı ve hürmetle yaklaşmak, medeniyet anlayışımızın en temel değerlerindendir. Başta şehit anneleri ve şehit eşleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.
- 05:51Kanala kurban giden askeri alan: Tarih mi, rant mı?
- 05:4119 Mayıs’ta da durmak yok: Orman alanları ranta açılıyor
- 05:31Marketlerde şok değişim: Tarihi geçen ürünler artık göz önünde olacak!
- 05:21Haluk Levent'in İsrail eleştirisi sırasında yayın kesildi, sansür tepkisi geldi
- 05:11Euro Bölgesi'nde ticaret dengesi şaşırttı: Mart ayında 7,8 milyar euro fazlalık




