Düzenleme : 17 Temmuz 2025 21:54
AK Parti Erzurum Grup Toplantısı: Şehir için yeni projeler değerlendirildi

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, katıldıkları grup toplantısında Erzurum’un kalkınması ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılması için yeni projeler değerlendirdi.
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in katılımıyla bir grup toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, il binası toplantı salonunda yapıldı.

VERİMLİ BİR TOPLANTI
İl Başkanı Küçükoğlu, toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek, Erzurum’un kalkınması, hemşehrilerinin refahı ve geleceğe yönelik projeler üzerine istişarelerde bulunduklarını ifade etti. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİ
Başkan Sekmen ise yaptığı açıklamada, Temmuz ayı AK Parti Grup Toplantısı'nda ülkenin istikbali için adımların istişare edildiğini söyledi. Erzurum’un ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmaya devam ettiklerini belirterek, kalkınmadan kültürel mirasa, sosyal refahtan altyapı yatırımlarına kadar attıkları her adımın şehrin geleceğini güçlendirmeyi amaçladığını dile getirdi. Birlik ve beraberlik içinde Erzurum’u büyütmeye, insanın gönlüne dokunmaya ve şehri Türkiye Yüzyılı hedeflerine yaklaştırmaya devam edeceklerini belirtti. Son olarak, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu'na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Her iki konuşmacı da toplantının Erzurum için hayırlı ve uğurlu olmasını dile getirerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Toplantıda Erzurum'un geleceğine dair önemli kararlar alındığı ve yeni projelerin değerlendirildiği öğrenildi.
- 14:47Bandırma'da tüfek patladı, genç adam ölümle burun buruna geldi!
- 14:37Afyonkarahisar'da kurtarma ekibinin akreditasyon süreci hız kesmeden devam ediyor
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!



