AK Parti'den kadın belediye başkanlarıyla istişare toplantısı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, kadın belediye başkanlarıyla yerel yönetimlerdeki kadın çalışmalarını güçlendirmeye yönelik bir istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, kadın belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Yerel yönetimlerdeki kadın çalışmalarını güçlendirmeye yönelik bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş de katıldı.
YEREL YÖNETİMLERDE KADIN ÇALIŞMALARI
Toplantıda, kadın belediye başkanlarının tecrübeleri ve yerel yönetimlerde kadın bakış açısının önemi masaya yatırıldı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, kadın belediye başkanlarıyla düzenli olarak bir araya geldiklerini ve başarılarını önemsediklerini vurguladı. Kadın temsiliyetinin dayanışma ile daha görünür hale geldiğini ifade etti. 'Genel Merkez’den il ve ilçelere kadar kadın temsilini güçlendirmek amacıyla kadın meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde istişare toplantılarımıza devam edeceğiz,' diye konuştu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN DESTEĞİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınların siyasette, yerel yönetimlerde ve toplumun her alanında daha etkin olabilmesi için verdiği desteğe dikkat çeken Ercan, kadınların bulunduğu her yerde vicdan, merhamet ve estetiğin de şehirlere yansıdığını vurguladı. Bu toplantıların düzenli aralıklarla sürdürüleceğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de bugün gün içerisinde bir araya gelineceğini belirtti. Toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti’ye yeni katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Yalova Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe, Afyonkarahisar İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, Ankara Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik İnhisar Belediye Başkanı Nihal Arslan, Çanakkale Yenice/Kalkın Belediye Başkanı Zeynep Çelik, Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, Kastamonu Abana Belediye Başkanı Seda Oyar, Tekirdağ Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak katıldı.
- 20:59Başkan Özlü, Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulundu
- 20:50Dijital çağın linç kültürü mercek altına alınıyor: Yeşilyurt'ta önemli çalıştay
- 20:40Datça'da 19 Mayıs Atatürk Kupası Finali, kavga ile sona erdi
- 20:31Faruk Sabancı'dan Esra Bilgiç ile evlilik iddialarına net yanıt
- 20:22Bursa'daki trafik kazasında ağır yaralanan Güngör Demirci hayatını kaybetti




