• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
SİYASET
Yayınlanma : 22 Kasım 2025 17:33

AK Gençlik'in sıcacık etkinliği çocukların hayallerini canlandırıyor

AK Gençlik'in sıcacık etkinliği çocukların hayallerini canlandırıyor
AK Gençlik'in Başakşehir'deki etkinliği, çocukların hayallerini ön plana çıkarırken, teröre karşı mesajlar verildi ve barış vurgusu yapıldı.
AK Gençlik'in sıcacık etkinliği çocukların hayallerini canlandırıyor

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, Dünya Çocuk Hakları Günü'nün hemen ardından Başakşehir Millet Bahçesi'nde '81 Hayal Bir Türkiye' adlı programı düzenledi. Programa AK Parti İstanbul Gençlik Kolları üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş ve çocuk katıldı. Etkinlikte, çocukların hayalleri ve barış dolu bir dünyaya vurgu yapıldı. AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Yüce de bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

sempati mobilya

ÇOCUKLARIN RENKLERİYLE TÜRKİYE HARİTASI

Basın açıklamasının ardından çocuklar, 'Türkiye haritası boyama etkinliği' kapsamında ülkenin 81 ilini kendi renkleriyle boyadı. Bu renkli etkinlikte, çocukların çizimleri sayesinde '81 Hayal Bir Türkiye' mesajı etkili bir şekilde yansıtıldı. Ayrıca, kırmızı ve beyaz renkli onlarca balon gökyüzüne bırakılarak etkinlik daha da coşkulu hale getirildi.

TERÖRSÜZ BİR DÜNYA HAYALİ

Nevzat Yüce, basın açıklamasında mazlum coğrafyalardaki çocukların yaşadığı zorluklara değinerek, 'Filistin'den Sudan'a, dünyanın dört bir yanında çocukların en temel yaşam hakkı ihlal ediliyor. Biz, bu sessizliği bozmak ve terörsüz bir Türkiye'nin kıymetini hatırlatmak için buradayız' dedi. Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gençlere bırakacağımız en büyük miras, terörsüz bir Türkiye'dir' sözünü anımsatarak, 'Devletimizin kararlı mücadelesi sayesinde çocuklarımız güven ve huzur içinde büyüyor. Terörsüz Türkiye mümkünse, terörsüz bir dünya da mümkündür. Biz AK Gençlik olarak sesini duyuramayan her çocuğun sesi olmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.