Ahu Yağtu: Kötü kadın olmak bana eğlenceli geliyor

Ahu Yağtu, kötü karakter rolü oynamaktan keyif aldığını ve bu durumun izleyicide merak uyandırdığını söyledi.
İtalya merkezli kültür sanat ve yaşam tarzı dergisi Solo Sì Chi'ye verdiği röportajda Ahu Yağtu, ekranlarda kötü karakterleri canlandırmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi.
KÖTÜ KADIN OLMAKTAN ENDİŞE ETMİYORUM
Ülkede “Kadın” dizisiyle tanınan oyuncu, bu rolü nedeniyle ‘kötü kadın’ olarak görülmekten endişe duymadığını vurguladı. Yağtu, “Bu beni eğlendiriyor. Hem karakter olarak hem de gerçek hayatta. İzleyici sürekli ‘Şimdi ne yapacak?’ diye merak ediyor.” dedi.
AİLESİYLE VAKİT GEÇİRİYOR
Kötü karakter rolünün izleyicide merak uyandırdığını ve bu durumun kendisine keyif verdiğini belirten oyuncu, set dışında ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini, spor yaptığını ve müzikle ilgilendiğini ifade etti. Oğluyla evde zaman geçirmenin kendisine büyük bir rahatlama sağladığını da sözlerine ekledi.
- 02:48Hatay'da yürek burkan kaza: Motosiklet kazasında 2 kişi can verdi
- 00:53Elazığ'da dehşet: Cani koca, çocuğunun gözü önünde eşini öldürdü
- 00:32Kanye West İstanbul'da sahne alacak: Dev konser hazırlıkları sürüyor
- 00:21Van'da dolunay, tarihi kaleyi aydınlattı
- 00:09Bayram dönüşü kabusu: Tekirdağ-İstanbul yolu akşamı esir aldı






