YAŞAM
Yayınlanma : 31 Ağustos 2025 23:47

Ahlat Dağcılık ve Doğa Sevenler Derneği, Van Gölü'nü keşfetti

Ahlat Dağcılık ve Doğa Sevenler Derneği, Van Gölü'nü keşfetti
Ahlat Dağcılık ve Doğa Sevenler Derneği üyeleri, hafta sonu Van'ın Gevaş ilçesindeki İnköy ve Altınsaç'ı ziyaret ederek Van Gölü'nün doğal güzelliklerini keşfetti. 20 kişilik ekip, yürüyüş ve yüzme aktiviteleriyle keyifli bir gün geçirdi.
Ahlat Dağcılık ve Doğa Sevenler Derneği, Van Gölü'nü keşfetti

Ahlat Dağcılık ve Doğa Sevenler Derneği üyeleri, hafta sonu düzenledikleri bir geziyle Van'ın Gevaş ilçesindeki İnköy ve Altınsaç'ı ziyaret etti. Her hafta doğa yürüyüşleri ve keşif gezileri düzenleyen dernek, bu kez Ahlat dışına çıkarak Van Gölü'nün güzelliklerini yakından inceleme fırsatı buldu.

teknik yapı

VAN GÖLÜ'NÜN EŞSİZ MANZARASI

20 kişilik ekip, İnköy ve Altınsaç kıyılarında yürüyüş yaparak Van Gölü'nde yüzme keyfi yaşadı. Ahlat Dağcılık ve Doğa Sevenler Derneği Başkanı Bekir Kalender, bu tür etkinliklerin hem spor hem de sosyalleşme açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bölgenin farklı noktalarına geziler düzenlemeye devam edeceklerini açıkladı. Kalender, Van Gölü'nün karşı kıyılarını gezdiklerini, İnköy ve Altınsaç'ı keşfettiklerini ve doğanın güzelliğine hayran kaldıklarını dile getirdi.

DOĞA HARİKASI İNKÖY VE ALTINSAÇ

Geziye katılan Hüseyin Eriş ise, dernek üyeleriyle birlikte keyifli bir gezi gerçekleştirdiklerini ve İnköy ile Altınsaç'ın doğal güzelliklerinden çok etkilendiklerini ifade etti. Dernek üyeleri, eşsiz manzaralar eşliğinde unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.