SPOR
Yayınlanma : 16 Nisan 2026 10:31

Afyonkarahisarlı güreşçiler, uluslararası arenada başarı elde etti

Afyonkarahisarlı güreşçiler, uluslararası arenada başarı elde etti
Afyonkarahisarlı güreşçiler, Antalya'daki Uluslararası Güreş Zafer Kupası'nda milli takımı temsil ederek önemli dereceler elde etti.

Afyonkarahisarlı sporcular, Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güreş Zafer Kupası'nda milli takımı başarıyla temsil etti.

teknik yapı

Afyonkarahisarlı güreşçiler, uluslararası arenada başarı elde etti 1

MİLLİ TAKIMDAKİ BAŞARILAR

Antalya'da gerçekleştirilen bu önemli müsabakalarda, Afyonkarahisarlı güreşçiler dikkat çekici dereceler elde etti. Emine Beyza Barışkan, Avrupa Şampiyonası yolunda çıktığı mücadelede ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Ayrıca, Tuğçe Naz Ucuz ve Sebahat Işıkcı da yarışmalarını başarılı bir şekilde tamamlayarak üçüncülük elde etti.

U17 ZAFER KUPASI'NDAN MADALYALARLA DÖNDÜLER

28'inci Uluslararası U17 Zafer Kupası'nda ise Afyonkarahisarlı güreşçiler yine başarılı sonuçlar aldı. 71 kilogram kategorisinde Osman Kaplan ve Fırat Bozca, üçüncülük elde ederken, 92 kilogram kategorisinde Süleyman Cerit ikinci olarak dikkat çekti. Bu başarılar, Afyonkarahisar'ın güreş alanındaki yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.