Afyonkarahisar'da otomobil takla attı: Sürücü mucize eseri kurtuldu

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir otomobil takla atarak şarampole devrildi. Sürücü, kazayı yaralı olarak atlattı ve hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak şarampole devrildi. Şans eseri, kazayı yaralı olarak atlatan sürücü hastaneye kaldırıldı.

BOLVADİN ÇEVRE YOLUNDA KORKUNÇ KAZA
Kaza, Bolvadin çevre yolu üzerindeki servis yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, H.H.Ş. idaresindeki 68 ABM 033 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak savruldu. Araç, taklalar atarak yol kenarındaki şarampole yuvarlandı.

SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNDE
Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık görevlileri, kazada yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla en yakın hastaneye sevk etti. Polis ekipleri ise kaza yerinde inceleme başlattı.
- 12:38Rize'de vahşi çöp depolama sahası, mahalle sakinlerini bezdirdi
- 12:29Otoyolda korkunç kaza: 2 yaralı
- 12:18Yatağan Müftülüğü'nden ezanı güzel okuma kursu başlatıldı
- 12:09Isınmada devrim! Maliyet neredeyse sıfıra iniyor: Türkiye'nin ilk 'Sığ Jeotermal Enerji' sistemi hayata geçti
- 11:58Marmaris'te sosyal yaşam için yeni alanlar inşa ediliyor





