ASAYİŞ
Yayınlanma : 22 Nisan 2026 14:21
Afyonkarahisar'da 22 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı

Afyonkarahisar'da, 21 yıl 5 ay 7 gün hapis cezası bulunan A.Y., jandarma tarafından yakalanarak tutuklandı. Jandarma, aranan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Afyonkarahisar'da, farklı suçlardan dolayı toplamda 21 yıl 5 ay 7 gün hapis cezasıyla aranan bir şahıs, jandarma tarafından yakalandı.
JANDARMA OPERASYONU BAŞARIYLA SONUÇLANDI
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu süreçte yapılan incelemeler sonucunda A.Y. isimli şahsın, kamu kurum ve kuruluşları ile tüzel kişiliklerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, basit yaralama, tehdit ve 6136 sayılı kanuna muhalefet gibi suçlardan arandığı tespit edildi.
ŞAHIS TUTUKLANDI
Jandarma ekipleri, A.Y.'nin peşine düşerek şüpheliyi yakaladı ve gözaltına aldı. Yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından, A.Y. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 23:26Ünlü giyim markası Leading Labels iflas etti, tüm ürünleri indirimli satışta
- 23:18Aşkın tarihi: 06.06.2026, Çorum'da nikah salonlarını doldurdu
- 23:10İngiltere'de paralar tamamen değişiyor: Yeni tasarımda doğa teması öne çıkacak
- 23:01Fidan Bangladeş'teydi: Kızılay'ın çabaları takdir topladı
- 22:52Ünlü şef Somer Sivrioğlu'ndan evlilik sinyali: 'Hanımcıyım!






