Kayseri protokolünden 23 Nisan'a özel coşkulu mesajlar

Kayseri protokolü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların önemine dikkat çekti; vali ve belediye başkanları coşkulu mesajlar yayımladı.Kayseri protokolünden 23 Nisan'a özel coşkulu mesajlar
Kayseri protokolü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle anlamlı mesajlar yayımlayarak çocukların özel gününü kutladı.

VALİ ÇİÇEK'TEN ÖNEMLİ VURGULAR
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 23 Nisan'ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda milletin iradesinin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü olduğunu belirtti. Çiçek, "Çocuklarına bayram hediye eden bir ülke olarak Türkiye, dünyada ayrıcalıklı bir konumdadır" diyerek, bu özel günün önemini vurguladı. Ayrıca, devletin çocukların çağın gereklerine uygun bir şekilde yetişmesi için yoğun çaba sarf ettiğini ifade etti.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN GÜÇLÜ MESAJLAR
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çocuk dostu şehir vurgusu yaparak, eğitim ve sosyal yardımlara yönelik yatırımları tek tek açıkladı. Büyükkılıç, "Geleceği çocuklarımızla inşa ediyoruz" diyerek, Kayseri’de gerçekleştirilen projelerin çocukların gelişiminde önemli bir rol oynadığını belirtti. Ayrıca, özel ihtiyaçlı çocuklar için hayata geçirilen projelerin kendileri için birer "gönül işi" olduğunu söyledi.

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN TARİHİ VURGU
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 23 Nisan’ın millet iradesinin tecelli ettiği tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Özdoğan, "Çocuklarımız, yarınlarımızın mimarıdır" diyerek, çocukların güvenli bir eğitim ortamında yetişmesi için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, dünya genelinde yaşanan acı olaylara da değinerek, çocukların güven içinde eğitim alabilecekleri bir dünya için ortak hareket edilmesi gerektiğini belirtti.
- 00:10İsrail'in Lübnan ordusuna düzenlediği suikast, ateşkesi tehlikeye atabilir
- 00:00Kulaklardaki o gizemli uğultunun sırrı çözüldü: Asırlık sır perdesi aralandı!
- 23:52İrem Helvacıoğlu'ndan şoke eden itiraf: 'Mahallenin deli teyzesi gibiyim
- 23:44Bakan Bayraktar: Gabar’da Türkiye'nin en büyük petrol rezervi keşfedildi
- 23:35Kolombiya kömür madeninde kabus: 7 can toprağa!





