Adanada uyuşturucu ile mücadele kapsamında parklar, bahçeler, köprü altları ve ara sokaklarda yapılan uygulamalarda 65 şüpheli yakalandı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, kent genelinde uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik çalışmasını sürdürdü. Farklı noktalarda yapılan denetimlerde bir çok kişi durdurularak üst araması ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. Yapılan üst taramalarında toplamda 125,65 gram bonzai, 8 gram bonzai hammaddesi, 7,44 gram esrar, 124 adet uyuşturucu hap ve 2,22 gram metafetamin ele geçirildi.
Uyuşturucu madde kullandığı ileri sürülen 65 şüpheli gözaltına alınarak, polis merkezlerine teslim edildi. Ekiplerin sahada çalışmasının aralıksız devam ettiği belirtildi.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 23 Haziran 2025 09:51
Adanada uyuşturucu denetimi: 65 şüpheli yakalandı

Adanada uyuşturucu ile mücadele kapsamında parklar, bahçeler, köprü altları ve ara sokaklarda yapılan uygulamalarda 65 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye gör
- 15:34Göztepe, genç savunma oyuncusu Boran Eligüzel ile anlaştı
- 15:23Muğla'da turist sayısında yüzde 7 düşüş: İngiltere'den büyük kayıp
- 15:19Menderes Belediyesi başkan vekilliği seçimini AK Parti kazandı
- 15:09Vali yardımcısı sporda dostluk ve kardeşlik mesajı verdi
- 14:59Hürmüz krizi sonrası Irak-Suriye boru hattı projesi başlatıldı





