Acıpayam'da off-road heyecanı: 30 yarışçı kıyasıya yarıştı

Acıpayam'da düzenlenen Zafer Kupası off-road yarışlarında, Denizli, Muğla, Aydın ve Antalya'dan 30 yarışçı kıyasıya mücadele etti. Genel klasmanda Serhan Bayık birinci olurken, ödüller törenle sahiplerine verildi.Acıpayam'da off-road heyecanı: 30 yarışçı kıyasıya yarıştı
Acıpayam'da ilk kez düzenlenen Zafer Kupası off-road yarışları, adrenalin dolu anlara sahne oldu. TOKİ yakınlarındaki özel parkurda gerçekleştirilen yarışlara, Denizli, Muğla (Marmaris), Aydın (Kuşadası) ve Antalya'dan gelen 30 yarışçı katıldı.

HEYECAN DOLU YARIŞLAR
Üç etap ve beş farklı klasmanda düzenlenen yarışlar, gün boyu sürdü. Zorlu virajları ve engebeli yapısıyla parkur, hem pilotlara hem de araçlara sınırlarını zorlattı. Heyecan verici mücadeleler, izleyicilere de unutulmaz anlar yaşattı.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
Yarış sonuçlarına göre; ESV Klasmanında Engin Çetin birinci, Ercan Cingöz (Geçit Kağıt) ikinci ve Hüseyin Kalkan üçüncü oldu. S1 Klasmanında Serhan Bayık (Nameste Bilinçli Yaşam Merkezi adına) birinci, Hakan Kaya ikinci ve Yunus Emre Öztekin üçüncü olurken; S2 Klasmanında Yunus Kuru birinci, Ozan Çavdar ikinci ve Duralı Altınok üçüncü sırada yer aldı. S3 Klasmanında ise Erol Gökdemir birinci, Hasan Kocasarı ikinci ve Berkan Deveci üçüncü oldu. S4 Klasmanında Faruk Öztekin birinci, Şakir Eskioğlu ikinci ve Faysal Açıkgöz üçüncü olurken, genel klasmanda Serhan Bayık (Nameste Bilinçli Yaşam Merkezi) birinci, Faruk Öztekin ikinci ve Hakan Kaya üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri törenle takdim edildi.
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı



