Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, yabancı plakalı bir SUV aracın çarpması sonucu üç tekerlekli elektrikli bisiklet sürücüsü yaşamını yitirdi. Bu trajik olay, ulaşım güvenliği konusundaki hassasiyetleri bir kez daha gözler önüne seriyor.
KAZA ALANI VE İLK MÜDAHALE
Kaza, Acıpayam ilçesi Alaattin Mahallesi'ndeki Kırca Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yabancı plakalı bir SUV aracın kontrolsüz manevrası, elektrikli bisikletle seyir halinde olan Süleyman Fındık'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan Fındık için çevredeki duyarlı vatandaşlar derhal sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, kaza yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra Fındık'ı Acıpayam Devlet Hastanesi'ne sevk etti.
HAYATINI KAYBEDEN SÜRÜCÜ VE SORUŞTURMA
Hastanede doktorların tüm tıbbi müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Süleyman Fındık, ne yazık ki hayatını kaybetti. Bu üzücü kaza ile ilgili olarak jandarma tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenlerine ve kusurlu tarafların tespitine yönelik çalışmalar titizlikle yürütülmektedir.








