• ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 03 Ekim 2026 19:24

30 yıl hapis cezası bulunan şüpheli Gaziosmanpaşa’da yakalandı

30 yıl hapis cezası bulunan şüpheli Gaziosmanpaşa’da yakalandı
30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 9 yılı aşkın süredir aranan Şenol Ç., Gaziosmanpaşa'da düzenlenen bir operasyonla yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

İşlediği suçlar nedeniyle 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 9 yıldan fazla bir süre aranan şüpheli Şenol Ç., Gaziosmanpaşa'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

30 yıl hapis cezası bulunan şüpheli Gaziosmanpaşa’da yakalandı 1

Şüpheli hakkında detaylar

Şenol Ç.'nin 2017 yılında alacak verecek meselesi yüzünden karıştığı kavgada bir kişinin ölümüne neden olduğu ve bu olayla ilgili bir süre cezaevinde yattığı öğrenildi. Sonrasında tahliye olan şüphelinin, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Saklanma yöntemi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri, firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik yürüttükleri çalışmalar sonucunda Şenol Ç.'yi, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelinin, imam nikahlı eşi ve üç çocuğuyla birlikte yaşadığı, İstanbul'un çeşitli semtlerinde de gizlenerek yaşamaya çalıştığı öğrenildi.