10 Ocak'ta basın için hatıra ormanı: Her kuruluşa 100 fidan

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, Öz Orman İş Sendikası ve Muhabirler Derneği iş birliğiyle basın kuruluşları adına 100'er fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturulacak.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, basın sektörüne adanmış bir hatıra ormanı oluşturulacak. Öz Orman İş Sendikası ile Muhabirler Derneği arasında imzalanan protokolle, pek çok basın kuruluşu adına 100'er fidan dikilecek. Bu anlamlı proje, Ankara'da bir otelde düzenlenen törenle hayata geçirildi.

BASIN İŞÇİLERİ İÇİN SİMGESEL BİR ADIM
Protokol töreninde konuşan Muhabirler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Yücesan, "Diktiğimiz her fidan birlik, dayanışma olarak geri dönsün" ifadelerini kullandı. Yücesan, ormanın değerini iyi bilen bir meslek grubu olduklarını vurgulayarak, bu hatıra ormanının çevre projesinden öte, mesleğin geleceğine dikilmiş bir nişane olduğunu belirtti.
İHA DA DAHİL PEK ÇOK KURULUŞ YER ALIYOR
Proje kapsamında, İhlas Haber Ajansı (İHA) da dahil olmak üzere birçok basın kuruluşu adına fidanlar toprakla buluşacak. Bu girişim, basın çalışanlarının dayanışmasını ve çevreye olan duyarlılığını simgeleyen önemli bir adım olarak öne çıkıyor. 10 Ocak'ta gerçekleştirilecek dikim etkinliği, basın camiasının birlik ve beraberliğini pekiştirmeyi amaçlıyor.
- 08:00Erzincan, dünya arkeolojisinin buluşma noktası oluyor
- 07:48Erzincan'da gökyüzünden yağan dolu ve dağdan kopan topraklar yolu kapattı
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi





