Zara'da korkunç kaza: Greyderin sürüklediği otomobil uçurumdan yuvarlandı
- 4 / 1
Sivas'ın Zara ilçesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, bir greyderin kontrolden çıkması sonucu bir otomobil uçurumdan yuvarlandı. Kazada ne yazık ki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
- 4 / 2
Kaza, Zara ilçesine bağlı Canova köyünde, Kızılçan Gölü çevresinde gerçekleşmiştir. Arazide toplulaştırma çalışması yapan V.D. (54), kullandığı greyderi öğle yemeği molasında park etmiş, ancak el frenini çekmeyi ihmal etmiştir. El freni çekilmemiş olan iş makinesi, bir süre sonra kendiliğinden hareket ederek kontrolden çıkmıştır.
- 4 / 3
Kontrolden çıkan greyder, göl manzarasını izleyen ve içerisinde iki kadının bulunduğu bir otomobile çarpmış ve yaklaşık 50 metre sürükleyerek uçurumdan aşağı yuvarlamıştır. Olay yerine gelen sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri, araçtan yaralı F.Ş.K.'yı çıkararak Hafik Devlet Hastanesi'ne sevk etmiştir. Ne yazık ki, Gülsüm Kızılal (30) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş ve cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırılmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.
- 4 / 4
- 21:47Bilecik'te masa tenisi heyecanı: Korunma altındaki gençler ve personel aynı masada buluştu
- 21:38Hentbolda Türk takımları Avrupa'daki rakipleriyle buluşuyor
- 21:28Manisa'ya dev yatırım: Başkan Dutlulu, 1 milyar liralık köprülü kavşak müjdesi verdi
- 21:19BEUN'da 15 Temmuz'un 10. yılı anısına konferans düzenlendi
- 21:09MAGYED'den kaymakam Temurci'ye nezaket ziyareti: Nusaybin'in geleceği masaya yatırıldı










