Yatabare: Takım iyi bir çıkış yakaladı

  • 6 / 1 Yatabare: Takım iyi bir çıkış yakaladı 0

    Boluspor Teknik Sorumlusu Mustapha Yatabare, takımın son haftalardaki performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Takım şu an iyi bir çıkış yakaladı. Onu devam ettirmek istiyoruz” dedi. Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor'u yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Boluspor, 14. haftada sahasında oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, 8 Kasım Pazar günü saat 16.00'da Bolu Atatürk Stadyumu'nda yapılacak karşılaşma öncesinde çalışmalarına Karaçayır'daki kulüp tesislerinde devam etti.

  • 6 / 2 Yatabare: Takım iyi bir çıkış yakaladı 1

    Teknik Sorumlu Mustapha Yatabare yönetiminde yapılan antrenman, ısınma, koşu ve kondisyon çalışmalarıyla başladı. Futbolcular, iki grup halinde geniş alanda top kapma ve şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, çift kale maç ve taktik çalışmayla sona erdi.

  • 6 / 3 Yatabare: Takım iyi bir çıkış yakaladı 2

    Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Mustapha Yatabare, takımın gelişiminden memnun olduğunu belirterek, “Geldiğimiz günden beri takıma iyi şeyler vermeye çalışıyoruz. Genelde iyi gidiyoruz. Sadece birkaç maçta şanssızlık oldu ama takım şu an iyi bir çıkış yakaladı. Onu devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Yatabare, Bodrum FK karşılaşmasının önemine değinerek, rakibin güçlü bir takım olduğunu ancak kendi oyunlarına odaklandıklarını söyledi. “Bu maç bütün maçlar gibi önemli bir maç. Rakip bütün takımlar gibi iyi bir takım ama biz kendi oyunumuza, kendi takımımıza bakıyoruz. Elimizden geleni yapacağız ve inşallah bu maçı alacağız. Biz geldiğimiz günden bu yana bireysel olarak, takım olarak çok çalışıyoruz. Herkesten maksimum verim almaya çalışıyoruz. Şu an iyi gittiğimizi, ileride daha iyi olacağımızı söylüyoruz. Hedef puan almak, maksimum puan almak” diye konuştu.

  • 6 / 4 Yatabare: Takım iyi bir çıkış yakaladı 3

  • 6 / 5 Yatabare: Takım iyi bir çıkış yakaladı 4

  • 6 / 6 Yatabare: Takım iyi bir çıkış yakaladı 5