Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü

  • 11 / 1 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 0

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen yangında, iki katlı bir evin üst katı alevlere teslim oldu. Yangında evde bulunan iki çocuk, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve can kaybı yaşanmadı.

  • 11 / 2 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 1

    Yangının ardından evde yapılan temizlik çalışmaları sırasında, tüm eşyaların kül olmasına rağmen Kur’an-ı Kerim’in sağlam kaldığı görüldü. Bu durum, belediye ekipleri tarafından fark edilince görenleri şaşırttı. Yangında evin büyük bir bölümü yanarken, Kur’an-ı Kerim'in zarar görmemesi, mahalle sakinleri arasında konuşulan en önemli konu haline geldi.

  • 11 / 3 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 2

    Yetkililer, yangının çıkış nedenine ilişkin başlattıkları incelemeyi sürdürüyor. Olayın ayrıntıları ve yangının sebebi hakkında daha fazla bilgi almak için çalışmalar devam ediyor.

  • 11 / 4 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 3

  • 11 / 5 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 4

  • 11 / 6 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 5

  • 11 / 7 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 6

  • 11 / 8 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 7

  • 11 / 9 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 8

  • 11 / 10 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 9

  • 11 / 11 Yangında Kur’an-ı Kerim kurtuldu, ev küle döndü 10