Vali Akbıyık, gençlerle Gelin Tanış Olalım projesinde buluştu

  • 3 / 1 Vali Akbıyık, gençlerle Gelin Tanış Olalım projesinde buluştu 0

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Menteşe Kaymakamı Ali Edip Budan ile birlikte, '2026 Muğla Gençlik Yılı' çerçevesinde düzenlenen 'Gelin Tanış Olalım' projesine katılan gençlerle bir araya geldi.

  • 3 / 2 Vali Akbıyık, gençlerle Gelin Tanış Olalım projesinde buluştu 1

    Samimi bir ortamda gençlerle sohbet eden Vali Akbıyık, onların geleceğe dair hedefleri, fikirleri, talepleri ve önerilerini dinledi. Ayrıca, il genelinde gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilecek olan '2026 Muğla Gençlik Yılı' etkinlikleri hakkında bilgi verildi.

  • 3 / 3 Vali Akbıyık, gençlerle Gelin Tanış Olalım projesinde buluştu 2

    Vali Akbıyık, gençlerin enerjisinin Türkiye Yüzyılı'nın en büyük teminatlarından biri olduğunu belirtti. '2026 Muğla Gençlik Yılı' ile gençlerin potansiyellerini en üst düzeyde ortaya koyabilecekleri bir zemin oluşturduklarını ifade etti. Ayrıca, Yunus Emre'nin “Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım” sözünden ilham alınarak başlatılan projenin, gençler arasında kardeşlik ve dayanışma bağlarını güçlendirdiğini vurguladı. Akbıyık, “Gençliğin Enerjisi, Muğla’nın Gücü” diyerek, gençlerin üretken, düşünen ve öncü bireyler olarak yetişmeleri için her türlü desteği vereceklerini belirtti. Gençlere eğitim ve hayat yolculuklarında başarılar dileyen Vali Akbıyık, bu projeye katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.