Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti

  • 10 / 1 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 0

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli fırtına, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi.

  • 10 / 2 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 1

    Şehrin birçok noktasında çatı uçmaları, bina parçalarının kopması ve ağaçların yola devrilmesi nedeniyle zaman zaman trafik aksaklıkları yaşandı. Özellikle Fevzi Çakmak Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bir binanın çatısının uçması sonucu yol geçici olarak trafiğe kapatıldı. Diğer yandan, Necati Özen Caddesi üzerinde bir binadan kopan çatı, park halindeki bir araca zarar verirken, aynı cadde üzerindeki başka bir evin çatısı da yola devrildi.

  • 10 / 3 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 2

    Kent merkezinin yanı sıra farklı mahallelerde ve ilçelerde de benzer olumsuzluklar yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü binasının dış cephe kaplamalarının bir kısmı yerinden sökülerek düştü. Ayrıca, Öner Sokak’ta bir evin çatısından kopan parçalar yola savruldu. İlk belirlemelere göre olaylarda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı, ancak ekiplerin kent genelinde güvenlik önlemleri aldığı ve hasar tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yetkililer, fırtınanın etkisini sürdürmesine karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

  • 10 / 4 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 3

  • 10 / 5 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 4

  • 10 / 6 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 5

  • 10 / 7 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 6

  • 10 / 8 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 7

  • 10 / 9 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 8

  • 10 / 10 Uşak'ta fırtına hayatı altüst etti 9