Uludağ'da zirve telaşı: Teleferik kuyrukları metrelerce uzadı, tatilciler bir saati aşkın bekledi
- 5 / 1
Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ'da, hafta sonu tatilini fırsat bilen ziyaretçiler sabahın erken saatlerinden itibaren teleferik istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturdu.
- 5 / 2
Güvenlik önlemleri kapsamında teleferiğin yolcu kapasitesinin sınırlı tutulması, zirveye ulaşmak isteyen tatilcilerin bir saati aşan bekleme süreleriyle karşılaşmasına yol açtı. Meterlerce uzayan kuyruklar, havadan dron ile görüntülendi.
- 5 / 3
Uludağ'a gelen tatilcilerin yoğunluğu sadece teleferik ile sınırlı kalmadı. Otellerdeki doluluk oranının yanı sıra günübirlik ziyaretçi akını da bölgede hareketliliğe neden oldu. Trafikten kaçınmak isteyenler ise Bursa manzarası eşliğinde yolculuk için teleferiği tercih etti. Uludağ'da kar kalınlığının 60 santimetreyi aştığı ve hava sıcaklığının eksi 5 dereceye kadar düştüğü belirtildi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 15:40Türkiye'nin 'Mavi Vatan' hamlesine Yunanistan'dan şok yanıt: Deniz parkları projesi masada!
- 15:33Kandıra'da yol yenileme ihalesi için geri sayım başladı
- 15:26Avustralya'dan dev proje: Milyonlarca insanın su sorunu kökten çözülüyor
- 15:19Yıldırım’da kurban alanlarında hijyen seferberliği sürüyor
- 15:12Japonya'dan gelen şok haber, küresel piyasaları tetikte bekletiyor: Para basma geri mi dönüyor?









