Turgutreis'te deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi
- 6 / 1
Bodrum Belediyesi, denizlerin korunmasına yönelik önemli bir etkinlik olan Deniz Dibi Temizliği'ni Turgutreis'te düzenledi.
- 6 / 2
"Denize En Çok Mavi Yakışır" sloganıyla 12 yıldır sürdürülen bu etkinlik, her hafta farklı mahallelerde gerçekleştiriliyor. Bu haftaki etapta Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Tayyar Gündoğan, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fatma Akalan ve Turgutreis Mahalle Muhtarı Hasan Gökhan Satılmış gibi önemli isimler, belediye personeli, gönüllüler ve vatandaşlarla birlikte yer aldı.
- 6 / 3
Belediye personelinden oluşan gönüllü dalış ekibi, deniz dibi temizliği sırasında yaklaşık 260 kilogram atık çıkardı. Toplanan atıklar arasında cam ve plastik şişeler, metal parçaları, balıkçılık malzemeleri ve çeşitli diğer atıklar yer aldı. Çıkarılan atıklar, çevre bilincini artırmak amacıyla Turgutreis sahilinde sergilendikten sonra, Konacık Mahallesi'nde bulunan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'ne taşındı. Deniz Dibi Temizliği'nin bir sonraki etabı ise 24 Haziran Çarşamba günü Gümüşlük'te gerçekleştirilecektir.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 11:32İran, İngiliz donanma ve hava kuvvetlerini terör örgütü saydı
- 11:22Bakanlık: Rusya Konotop'taki tesisleri ve gemiyi vurdu
- 11:12İzmir'de 14 yıldır firari hükümlü yakalandı
- 11:02Bolivya’da 75 binden fazla büyükbaş hayvan telef oldu
- 10:52İsrailli eski komutandan Yunanistan'a: Türkiye ile savaşa hazır olun












