Turgutreis'te deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi

  • 6 / 1 Turgutreis'te deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi 0

    Bodrum Belediyesi, denizlerin korunmasına yönelik önemli bir etkinlik olan Deniz Dibi Temizliği'ni Turgutreis'te düzenledi.

  • 6 / 2 Turgutreis'te deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi 1

    "Denize En Çok Mavi Yakışır" sloganıyla 12 yıldır sürdürülen bu etkinlik, her hafta farklı mahallelerde gerçekleştiriliyor. Bu haftaki etapta Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Tayyar Gündoğan, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fatma Akalan ve Turgutreis Mahalle Muhtarı Hasan Gökhan Satılmış gibi önemli isimler, belediye personeli, gönüllüler ve vatandaşlarla birlikte yer aldı.

  • 6 / 3 Turgutreis'te deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi 2

    Belediye personelinden oluşan gönüllü dalış ekibi, deniz dibi temizliği sırasında yaklaşık 260 kilogram atık çıkardı. Toplanan atıklar arasında cam ve plastik şişeler, metal parçaları, balıkçılık malzemeleri ve çeşitli diğer atıklar yer aldı. Çıkarılan atıklar, çevre bilincini artırmak amacıyla Turgutreis sahilinde sergilendikten sonra, Konacık Mahallesi'nde bulunan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'ne taşındı. Deniz Dibi Temizliği'nin bir sonraki etabı ise 24 Haziran Çarşamba günü Gümüşlük'te gerçekleştirilecektir.

  • 6 / 4 Turgutreis'te deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi 3

  • 6 / 5 Turgutreis'te deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi 4

  • 6 / 6 Turgutreis'te deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi 5