Trabzonda engelli bireylere özel yaşam merkezi müjdesi: 160 yatak kapasiteli proje yolda!
- 3 / 1
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Toplantısı’nda önemli bir müjde verdi. Başkan Genç, Ahi Evren Hastanesi alanında, Şehir Hastanesi’ne taşınacak olan yapıda 160 yatak kapasiteli kalıcı bir Engelli Yaşam Merkezi inşa edeceklerini açıkladı.
- 3 / 2
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu İstişare Toplantısı, Trabzon’da gerçekleştirildi. Toplantıya Komisyon Başkanı İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, komisyon üyeleri ve STK temsilcileri katıldı. Komisyon Başkanı Kasapoğlu, engelli bireylerin sorunlarının çözümünde toplumun sesine kulak vermenin önemine vurgu yaptı.
- 3 / 3
Başkan Genç, engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek ve kalıcı konaklama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Engelsiz Yaşam Merkezi’nin inşası için çalışmalara başladıklarını belirtti. 24 bin metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandığını ve 18 dönümlük kısmının belediyeye devredildiğini açıkladı. 2026 yılında temel atılması planlanan proje, Trabzonun doğu ve batı kesimlerinde de hayata geçirilecektir.
- 16:51Aydın'da sinekle mücadele idari yargıya taşındı
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı










