Tokat'ta ani yağış paniği: Yeşilırmak'ta sel ve taşkın alarmı!

  • 4 / 1 Tokat'ta ani yağış paniği: Yeşilırmak'ta sel ve taşkın alarmı! 0

    Tokat'ta şiddetli yağışların ardından Yeşilırmak'ta olası sel ve taşkın riskine karşı belediye ekipleri seferber oldu. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına alınan önlemler artırılırken, çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • 4 / 2 Tokat'ta ani yağış paniği: Yeşilırmak'ta sel ve taşkın alarmı! 1

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, bizzat yerinde incelemelerde bulunarak ekiplerin gayretini yakından takip etti. Şehrin dört bir yanında dere yatakları, köprü çevreleri ve riskli bölgelerde denetimler sıkılaştırıldı. Su baskını, heyelan ve zemin çökmesi gibi olası tehlikelere karşı hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

  • 4 / 3 Tokat'ta ani yağış paniği: Yeşilırmak'ta sel ve taşkın alarmı! 2

    Başkan Yazıcıoğlu, yağışların başlamasıyla birlikte ilgili tüm kurumların (İl Özel İdaresi, DSİ, AFAD) koordinasyon içinde çalıştığını vurguladı. Hemşerilerine seslenen Yazıcıoğlu, dere yataklarından uzak durulması, riskli bölgelerden kaçınılması ve resmi uyarıların dikkatle takip edilmesi çağrısında bulundu. Can ve mal güvenliği için tüm imkanların seferber edildiği belirtildi.

  • 4 / 4 Tokat'ta ani yağış paniği: Yeşilırmak'ta sel ve taşkın alarmı! 3