Tbmm Başkanı Kurtulmuş: Türkiye hızla çatışma modellerine ulaştı
- 8 / 1
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, medya kuruluşlarının genel yayın yönetmenleriyle gerçekleşen buluşmada dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
- 8 / 2
Kurtulmuş, "Dünyadaki çatışma modellerini kıyasladığımızda Türkiye çok hızlı bir şekilde bu noktaya gelmiştir" dedi. Geçmişteki denemelerin önemli birikim olduğuna vurgu yapan Kurtulmuş, bu sürecin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Meclis ve Diyarbakır'da yaşanan slogan olaylarına değinerek, "Provokasyonlara karşı uyanık olacağız" ifadesini kullandı.
- 8 / 3
İstanbul’da düzenlenen toplantıya TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan gibi isimler katıldı. Kurtulmuş, medya temsilcilerinin sorularını yanıtlayarak, bazı eylemlerin provokasyon niteliği taşıdığını ifade etti. İçişleri Bakanlığı'nın bu tür olaylar karşısında gerekeni yaptığını da sözlerine ekledi. Kurtulmuş, ayrıca "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu hakkında da bilgi verdi. Komisyonun ilkelerinin açıklık ve katılımcılık olduğunu belirtti. Bu süreçte toplumun farklı kesimlerinin aktif olarak yer aldığını vurguladı.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 02:31Kocaeli'de doğal gaz kokusu paniği: Yangın ve gaz kaçağı peş peşe geldi
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor










