Super Bowl'da devre arası şovu için Bad Bunny sahnede
- 6 / 1
Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) final maçı olan Super Bowl'un gelecek yılki devre arası şovunda Porto Rikolu şarkıcı Bad Bunny sahne alacak.
- 6 / 2
Gerçek adı Benito Antonio Martinez Ocasio olan 31 yaşındaki sanatçı, bu büyük organizasyonda yer alacak olmanın heyecanını "Hissettiğim şey kendimi aşıyor" sözleriyle ifade etti. Bad Bunny, bu performansın kendi halkı, kültürü ve tarihi için bir anlam taşıdığını vurguladı.
- 6 / 3
Super Bowl devre arası gösterilerinin küratörlüğünü yapan Jay-Z, Bad Bunny'nin seçimiyle ilgili olarak, "Porto Riko için yaptığı ve yapmaya devam ettiği şey gerçekten ilham verici. Dünyanın en büyük sahnesinde onu ağırlamaktan onur duyuyoruz" açıklamasını yaptı. Bad Bunny ayrıca, yaklaşan dünya turnesinden bazı tarihlerini iptal edebileceğine dair imada bulundu. Super Bowl devre arası şovu 8 Şubat 2025 tarihinde Kaliforniya'nın Santa Clara kentindeki Levi’s Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 21:31Emekli maaşları için kritik tarih: Yeni taban rakam yarın belli oluyor
- 21:22ABD'de haziran ayı tarım dışı istihdam verileri hayal kırıklığı yarattı
- 21:13Petrol fiyatları çakıldı: 4 ayın en dip seviyesi görüldü!
- 21:04Yenipazar'da kontrolden çıkan minibüs dereye uçtu
- 20:54OpenAI, ABD hükümetine dudak uçuklatan teklif: Şirketin %5 hissesi karşılığında 42,6 milyar dolar!











