Sivas Belediye Başkanı Uzun: Basın, demokrasi için çok önemli
- 4 / 1
Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlamak amacıyla Sivas'ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Belediye Başkanı Uzun, gazetecilerle düzenlenen bir kahvaltı programında buluştu ve basın emekçilerinin bayramını kutladı.
- 4 / 2
Yerel ve ulusal gazetecilerle bir araya gelen Başkan Uzun, kent hakkında istişarelerde bulundu. Toplantıda yaptığı konuşmada, 'Bugüne kadar çok sayıda basın mensubu kardeşimizi kaybettik. İsmail Güneş ve Adem Yavuz bunlardan birer tanesiydi.' diyerek kayıplar için üzüntüsünü dile getirdi. Ayrıca, kahvaltı programına katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
- 4 / 3
Başkan Uzun, konuşmasının devamında basının önemine vurgu yaparak, 'Sizlerin şehrimiz ve ülkemiz için ne kadar önemli olduğunuzun hepimiz farkındayız. Basın ülkede demokrasi anlamında çok önemli bir yer teşkil ediyor. Bizim gibi siyasiler ve bürokratlar için de onlara yol göstermesi açısından önemli bir yer tutuyor. Basının şehrimizin ve ülkemizin gelişimi için çok ayrı bir yeri var.' şeklinde görüşlerini paylaştı.
- 4 / 4
- 02:39Dünyanın büyük şehirleri zemine batıyor
- 02:29İngiltere'de kripto yatırımcıları 240 yeni milyoner yarattı
- 02:19İngiltere havalimanlarında veri sızıntısı: 8,7 milyon müşteri etkilendi
- 02:10Yapay zekâ ajanları, Hugging Face'e siber saldırı düzenledi
- 02:00100'den fazla şirket siber saldırılara karşı ortak hareket ediyor









