Şehitkamil'de yol çalışmaları başladı: Pancarlı Mahallesi'nde yeni yollar
- 3 / 1
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın göreve başlar başlamaz başlattığı 'güvenli ve konforlu yol' çalışmaları kapsamında ilçe genelinde bozuk yolların onarımı sürüyor.
- 3 / 2
Kent merkezinden kırsal mahallelere kadar uzanan çalışmalar kapsamında, kentin en işlek bölgelerinden Pancarlı Mahallesi'nde de yol yenileme çalışmaları başladı. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bu çalışmalarla, Şehitkamil'de yolların sorun olmaktan çıkması hedefleniyor. İlçenin birçok bölgesinde kronik sorun haline gelen yollarda yapılan çalışmalar sonucunda, Şehitkamil halkı güvenli, düzgün ve modern yollarla buluşacak.
- 3 / 3
Başkan Umut Yılmaz, ilçe genelinde başlatılan yol çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, '1 yılı aşkın süredir yollarımıza seferberlik ilan ettik. Kırsaldan kent merkezine birçok bölgemizde çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak Pancarlı Mahallemizde de çalışmalara başladık. Yaklaşık 2 ay sürecek çalışmaların sonunda yollarımız hem araç sürücüleri hem de yayalar için güvenli hale gelecek. Çamur, toz, çukur artık tarihe karışacak. Her yere tek tek dokunacağız. Bu çalışmalarımız aralıksız sürecek. Vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Halkımızın desteğiyle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.' dedi. Pancarlı Mahallesi sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.
- 09:03Bodrum'da bayram dönüşü yoğunluğu: 10 bini aşkın araç yola çıktı
- 09:02Göktaşı patlaması New England'ı sarstı: Kimse ne olduğunu anlamadı
- 08:56Haziranda borsada 35 şirket hissedarlarına milyonlarca lira dağıtacak
- 08:49Avrupa'yı esir alan 'cehennem sıcağı': Rekorlar kırılıyor, iklim bilimciler alarma geçti
- 08:41Murat Övüç'ün 'Murat Abi' dönemi beklenenden kısa sürdü








