Şehit F-16 pilotumuz İbrahim Bolat'ın cenazesi memleketi İzmir'e uğurlandı: Gözyaşları sel oldu
- 5 / 1
Balıkesir'de dün gece F-16 savaş uçağının düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat'ın naaşı, görkemli bir törenle memleketi İzmir'e uğurlandı.
- 5 / 2
Balıkesir 9. Ana Jet Üssü'nden havalanan F-16 savaş uçağı, ne yazık ki gece saatlerinde kaza geçirerek İzmir-İstanbul Otoyolu yakınlarındaki Karesi ilçesine bağlı Naifli köyü kırsalına düştü. Bu elim kaza sonucunda, kahraman pilotumuz Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat şehit düştü.
- 5 / 3
Şehit pilotumuzun cenazesinin memleketine gönderilmesi amacıyla 9. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda bir uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın yanı sıra şehit pilotumuzun ailesi, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda askeri ve mülki erkan katıldı. Yapılan duaların ardından, şehidimizin cenazesi askerlerin omuzlarında son kez Türk bayrağıyla örtülü uçağa taşınarak memleketi İzmir'e gönderildi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 23:20Bilal Sonses, Mimar Sinan Parkı'nda Aydınlılarla bir araya geldi
- 23:12Hürmüz Boğazı krizi için 7 ülke İstanbul'da toplanıyor
- 23:03Küresel piyasalarda gözler Warsh'un Jackson Hole konuşmasında
- 22:54Kadın, ocaktaki yemeği hazırlarken elektrik çarpmasıyla öldü
- 22:45Bursa Büyükşehir Belediyesi, Müşküle’de altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattı










