Sahilde dehşet anları: 15 yaşındaki çocuk şişme botuyla denizde sürüklendi, görevli kahraman oldu!

  • 3 / 1 Sahilde dehşet anları: 15 yaşındaki çocuk şişme botuyla denizde sürüklendi, görevli kahraman oldu! 0

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde denize açılan bir şişme bot, akıntı ve rüzgarın etkisiyle kontrolden çıktı. 15 yaşındaki genç, kıyıya dönemeyince büyük panik yaşadı. Neyse ki, BUDO İskelesi'nde görevli bir çalışanın anında müdahalesiyle kurtarma operasyonu başlatıldı. Olay anına dair görüntüler ise yaşanan dehşeti gözler önüne seriyor.

  • 3 / 2 Sahilde dehşet anları: 15 yaşındaki çocuk şişme botuyla denizde sürüklendi, görevli kahraman oldu! 1

    Merakına yenik düşüp şişme botuyla denize açılan genç adam, kısa sürede kendini akıntının ve rüzgarın pençesinde buldu. Kıyıdan uzaklaştıkça artan korku ve panikle ne yapacağını bilemez hale gelen genci, iskele manevra sahasında bulunan görevli Davut A. fark etti. Durumun ciddiyetini anlayan Davut A., genci sakinleştirmeye çalışırken bir yandan da acil durumı Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi.

  • 3 / 3 Sahilde dehşet anları: 15 yaşındaki çocuk şişme botuyla denizde sürüklendi, görevli kahraman oldu! 2

    Sahil Güvenlik ekipleri, ihbar üzerine hızla olay yerine intikal etti. Kısa sürede gence ve sürüklenen botuna ulaşan ekipler, genç adamı ve botunu güvenli bir şekilde kurtararak karaya çıkardı. Kurtarılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaşanan bu olay deniz güvenliği konusunda bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Panik anlarına ait görüntüler ise olayın ne kadar kritik olduğunu gösteriyor.