Rize'de açık hava film gösterimi: Vatandaşlar 'Bandırma Füze Kulübü'nü izledi
- 3 / 1
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM), hafta sonu vatandaşları açık hava sinemasıyla buluşturdu. İslampaşa Mahallesi sahil etkinlik alanında kurulan dev ekranda, ‘Bandırma Füze Kulübü’ filmi gösterildi.
- 3 / 2
Gençlerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Rize Belediyesi tarafından ikramlar da sunuldu. 1950'li yıllarda zor şartlarda füze göndermeyi başaran Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatan filmi izleyen vatandaşlar, organizasyonu beğendiklerini belirterek, benzer etkinliklerin devam etmesini istedi.
- 3 / 3
Etkinliğe katılan minik Eymen İpek, arkadaşlarıyla birlikte filmi izlediğini, ancak beklediğinden kalabalık bir ortam olduğunu söyledi. Sezai Çubuk ise bu tür etkinliklerin sürekliliğinin önemine vurgu yaparken, Müberra Abacı da ilk kez böyle bir etkinliğe katıldığını ve çok beğendiğini ifade etti. Abacı, bu tarz etkinliklerin sıklaştırılması ve üniversitelilerin de dahil edilmesi gerektiğini belirtti.
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi








