Ortaseki ormanları cumhuriyet coşkusuyla renklendi: Fidanlar dikildi, bayraklar dalgalandı
- 6 / 1
Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümü, Kayserinin Hacılar ilçesine bağlı Ortaseki Ormanlarında yüzlerce kişinin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Aktivite Ekibi öncülüğünde, Genç Kızılay Kayseri ve Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, doğa ve milli birlik ruhunu bir araya getirdi.
- 6 / 2
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Aktivite Ekibi etkinlik sorumlusu Gökhan Beyoğlu, Cumhuriyet Bayramının önemini vurgulayarak, doğaya karşı sorumluluklarının bilinciyle hareket ettiklerini belirtti. Genç Kızılay Kayseri İl Başkanı Melike Hurç ise gençlerin cumhuriyetin mirasına sahip çıkma sorumluluğuna dikkat çekti.
- 6 / 3
Etkinlik kapsamında fidan dikimi yapılarak geleceğe umut ekildi. Ardından Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yangın söndürme eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi. Katılımcılar, orman terapisinin ardından Türk Bayrakları eşliğinde marşlar söyleyerek cumhuriyetin 102 yıllık onur yürüyüşünü tamamladı. Program, çorba ikramı ve canlı müzik ile sona erdi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 13:12Elf kulağı estetiği: Gençlerin sosyal medya rüzgarında yeni akım
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı









