Olivtech Fuarı, üreticilerle yatırımcıları buluşturdu

  • 4 / 1 Olivtech Fuarı, üreticilerle yatırımcıları buluşturdu 0

    Gurme İzmir Olivtech Fuarı, üreticiler ve yatırımcılar dahil sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirerek önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

  • 4 / 2 Olivtech Fuarı, üreticilerle yatırımcıları buluşturdu 1

    Üç gün süren etkinlik boyunca 6 bin 500'ün üzerinde ziyaretçinin katıldığı fuarda; zeytin ve zeytinyağı, süt ürünleri ile tarım teknolojileri alanındaki yenilikler sergilendi. Fuar, uluslararası iş bağlantıları kurma ve yeni yatırım fırsatları sağlama konusunda önemli bir platform olarak öne çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle, İZFAŞ tarafından düzenlenen 12. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı, yerli ve yabancı 100'den fazla katılımcıyı bir araya getirdi.

  • 4 / 3 Olivtech Fuarı, üreticilerle yatırımcıları buluşturdu 2

    Fuarın zengin programında, zeytin ve zeytinyağı üretim teknolojileri, süt ve peynir üretiminde değer zinciri gibi konular üzerine oturumlar gerçekleşti. Katılımcılar, fuarın hem ticari açıdan hem de uluslararası bağlantılar açısından son derece verimli geçtiğini belirtti. GEA Türkiye’den İlker Altıoğlu, beklediklerinden daha fazla yatırımcı ile buluşmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken, Haus Makine Türkiye Genel Müdürü Yetkin Ateş, yeni makinelerinin yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Ayrıca, Olivtech’in sektör için önemli bir buluşma noktası olduğunu vurguladı. Olivtech’in, uluslararası belirsizliklere rağmen beklentilerin üzerinde bir talep gördüğünü belirten sektör temsilcileri, fuarın yeni iş bağlantıları ve müşteri portföyü açısından sağladığı katkıları öne çıkardı.

  • 4 / 4 Olivtech Fuarı, üreticilerle yatırımcıları buluşturdu 3